
بیماری های قلبی همچنان اولین دلیل مرگ در نقاط مختلف جهان به شمار میرود، چنین بیماری هایی ممکن است موجب حمله قلبی و سکته شوند، که هر دوی آنها به طور بالقوه مرگبار هستند.
بر پایه یک تحقیق جدید منتشر شده توسط بخش سکته قلبی «انجمن قلب آمریکا»، اگر شما یکی از نجات یافتگان حمله قلبی هستید، افزودن چای سبز و قهوه به رژیم غذائیتان می تواند به حفاظت از شما در برابر مشکلات مضاعف و کاهش خطر مرگ کمک کند. قبلا این دو نوشیدنی با سلامت قلبی افرادی که سابقه بیماری قلبی نداشتهاند هم مرتبط تشخیص داده شده بودند.
به گزارش مجله تکنولوژی هاسترتک و به نقل از اسلشگیر، در تحقیقی که به تازگی توسط انجمن قلب آمریکا منتشر شده بررسی شده که آیا نوشیدن قهوه و یا چای سبز میتواند خاصیتی برای سلامت قلب افرادی که متحمل حمله قلبی یا سکته شدهاند داشته باشد یا نه. این مطالعه شامل تحلیل اطلاعات مربوط به 46 هزار نفر از 40 تا 79 ساله بود که در «مطالعه همگروهی همکارانه ژاپن برای ارزیابی خطر سرطان» شرکت کردند.
این دانشمندان، شرکتکنندگان را به سه گروه تقسیم کردند، از جمله یکی از افرادی که متحمل حمله قلبی شده بود، گروه دیگری که سابقه سکته داشت، و گروه سوم که سابقه هیچ یک از این مشکلات را نداشتند.
یکی از دادههای مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته، این بود که آنها چند فنجان چای سبز و قهوه مصرف کردهاند. نتایج به دست آمده ارتباطی را بین نوشیدن روزانه قهوه و کاهش حدود 22 درصدی خطر مرگ در میان نجاتیافتگان از حمله قلبی – حداقل در مقایسه با نجات یافتگانی که به طور منظم قهوه نمینوشیدند – یافت.
علاوه بر این، این مطالعه دریافت که ریسک مرگ و میر (به هر علتی) در نجاتیافتگان از سکته که هر روز حداقل هفت فنجان چای سبز مینوشیدند در مقایسه با نجات یافتگانی که در اغلب موارد چای سبز نمینوشند 62 درصد کمتر است. محققان خاطرنشان کردهاند از آنجا که این اطلاعات برگرفته از بزرگسالان ژاپنی بوده اند ضروری است که به نحوه مصرف این نوشیدنی ها توسط مردم این کشور توجه داشته باشیم: گهگاه ممکن است شیر و شکر به قهوه اضافه کنند، اما چای سبز را بدون شکر مصرف میکنند.