

این عینک ها نیاز به اتصال به کامپیوتر ندارند، اما باید با استفاده از یک کابل به گوشی هوشمند کاربر متصل شوند، به همین دلیل این عینک ها در ژاپن و کره جنوبی فقط تحت نظر KDDI و LG U+ همراه با گوشی های Galaxy Note و LG Velvet به صورت باندل عرضه شدند. Nreal Light با استفاده از تکنیکی به نام Spatial Tracking تصاویر را با استفاده از همپوشانی نرم افزار های این عینک، بر روی دنیای واقعی به تصویر میکند. و به کاربر این قابلیت را می دهد تا واقعیت افزوده را برای فعالیت هایی مانند تماشای ویدئو، انجام بازی ها، بررسی صفحات فیسبوک و اینترنت جایگزین صفحه نمایش خود کنند. این عینک ها از نرم افزار های گوگل کروم، اینستاگرام، فیسبوک و برخی نرم افزار های دیگر پشتیبانی خواهد کرد که تعداد ان به مرور زمان افزایش خواهد یافت.
بار دیگر برخلاف Magic Leap One و Microsoft HoloLens ، این عینک ها اولین محصولات این چنین هستند که برای مصرف کنندگان عمومی طراحی شده و در حال حاضر در دسترس هستند. این کمپانی هنوز اعلام نکرده است که این عینک را چگونه در کشورهای غربی عرضه خواهد کرد, زیرا همانطور که اعلام شد در بازارهای ژاپن و کره این دستگاه به صورت باندل با گوشی های همراه نام برده شده عرضه شدند. ولی به نظر میرسد که این تیم برنامه های بزرگی و جاه طلبانه ای برای معرفی این محصول دارد. به طور مثال در بین نرم افزار های موجود این عینک یک بازی کامپیوتری به سبک MMORPG قابل اجرا بر روی محیط واقعیت افزوده دیده می شود. در کنار نرم افزارهای متعدد دیگر این کمپانی در پی همکاری با برخی تولید کنندگان سخت افزار، در صدد طراحی یک سری لوازم جانبی همانند یک کنترلر با نام FinchRing برای این عینک هاست.
با توجه به سختی هایی که در مسیر این سری محصولات وجود دارد و عدم شناخت کافی مصرف کنندگان، ممکن است Nreal Light نیز با چالش های زیادی روبرو باشد، به خصوص با درنظر گرفتن وضعیت فعلی بازار های جهانی. از طرفی این عینک ها حدود 670 دلار قیمت دارند که ممکن است آن را از دسترس بسیاری از مصرف کنندگان و یا حتی توسعه دهندگان خارج کند. ولی با تمام این اوصاف وعده ای که این عینک ها به کاربر میدهد جذابیتی خاصی دارد که نمیتوان از آن به راحتی چشک پوشی کرد.