
XR1 یک محصول Stand alone نیست، بنابراین به عنوان یک “لوازم جانبی ضروری”، طراحی شده است. این گجت جذاب، از دو نمایشگر 1920×1080 OLED با نرخ تازه سازی 90 هرتز، به علاوه مجموعه ای از دوربین ها، برای اضافه کردن یک پوشش 360 درجه مجازی به دنیای واقعی استفاده می کند. آرایه دوربین ها همچنین می توانند از ردیابی حرکت دست به عنوان یک ریموت کنترل پشتیبانی کند، بنابراین شما می توانید کارهایی مانند پین کردن چند پنجره مجازی به یک دیوار برای استفاده از چندین نمایشگر کامپیوتر، یا قرار دادن یک شی مجازی روی میز و تعامل با آن از طریق کنترل های اشاره گر دستی را توسط این عینک انجام دهید. مانند اکثر عینک های AR، دید آنها تقریباً 45 درجه است که تقریباً شبیه به Microsoft HoloLens 2 است.
لنوو پیش از این محصولی را براساس طراحی مرجع XR1 Smart Viewer معرفی کرده بود: عینک ThinkReality A3 که اوایل سال جاری در CES رونمایی شد. عینک های ThinkReality A3 در اواسط سال 2021 عرضه خواهند شد.

XR1 Smart Viewer از پلتفرم های Snapdragon XR1 یا XR2 استفاده نمی کند، یک جفت چیپ ست جدید که برای عینک های واقعیت مجازی و واقعیت افزوده بهینه شده اند، از جمله Oculus Quest 2 که سال گذشته مبتنی بر XR2 طراحی گردید، اما این کار سایر وظایف را به یک دستگاه محاسباتی خارجی منتقل می کند، و این امر باعث می شود طراحی سبک تری داشته باشید.
کوالکام دو سال گذشته را صرف طراحی و توسعه عینک AR خود کرده است، این شرکت معتقد است که می تواند با رواج برنامه های واقعیت مجازی با استفاده پهنای باند بالایی که قرار است تکنولوژی نوپای شبکه 5G در اختیار مردم سراسر دنیا قرار می دهد، بازار را در اختیار خود بگیرد.
تاکنون شرکت های سازنده عینک های AR برای رسیدن به هدف اصلی خود تلاش بسیاری کرده اند. با این حال، ThinkReality A3 و سایر محصولات مبتنی بر Viewer Smart XR1 ممکن است در نهایت با چند شرکت بزرگ رقابت کنند. فیس بوک سال گذشته ورود قریب الوقوع خود به سخت افزار AR را اعلام کرد و قصد دارد مجموعه ای از عینک های هوشمند Ray-Ban را با ویژگی های محدود AR در اواخر سال 2021 منتشر کند. همچنین شایعه شده است که اپل در حال ساخت یک هدست سطح بالا AR / VR است.