• 7 اردیبهشت 1403
uNepgE7XBVBh3RVzp3JPji 1 1440x720 - سونی از اولین تلویزیون دارای هوش شناختی در جهان، پرده برداری کرد
زمان مطالعه: 2 دقیقه

سونی اولین تلویزیون دنیا دارای هوش شناختی (Cognitive) را رونمایی کرد. این تلویزیون ها در چندین مدل با سایز ها و ابعاد تصویر مختلف موجود خواهند بود.

موضوعی که در مورد مدل های معرفی شده A90J و A80J توجه ما را جلب کرد، کیفیت صفحه و قابلیت های استاندارد این تلویزیون ها نیست، بلکه تکنولوژی به کار رفته در پردازش تصویر و پردازنده های استفاده شده در این مدل هاست.

sony a90j 17 768x464 1 - سونی از اولین تلویزیون دارای هوش شناختی در جهان، پرده برداری کرد

به گزارش مجله تکنولوژی هاسترتک، این تلویزیون ها که از پردازنده های Cognitive XR بهره میبرند، نوع پردازش تصویر آنها به طور کلی با تلویزیون های نسل قبلی متفاوت است. در خیلی از تصویر پردازی ها، هنرمندان از فن نور پردازی هوشمندانه برای متمرکز کردن توجه بیننده به یک نقطه استفاده میکنند، این تکنیک ها و روش ها در هر نوع رسانه ای مورد استفاده قرار میگیرند.. وقتی که ما یک تصویر را میبینیم به طور ناخودآگاه به همین بخش های تصویر متمرکز میشویم و آن بخش را سریعتر دیده و بیشتر به چشممان می آید. پردازنده Cognitive XR نیز طوری طراحی شده تا با روشی که انسان ها میبینند و می شنوند خود را تطبیق دهد.

sony a90j 4 768x159 1 - سونی از اولین تلویزیون دارای هوش شناختی در جهان، پرده برداری کرد

این پردازنده ، تصاویر درحال پخش را به چندین بخش کوچکتر تقسیم میکند، تا تشخیص داده نقطه تمرکز تصویر کجاست. این درحالی است که هوش های مصنوعی به کاربرد شده در تلویزویون های نسل حاضر، فقط عناصر مختلف تصویر مثل رنگ ها، کنتراست و یا جزییات را منحصرا و به صورت جداگانه تشخیص می دهند. ولی پردازنده های Cognitive XR، در عین حال آرایه های مختلفی از عناصر موجود در صفحه را تحلیل کرده، و این عناصر را همانند ذهن انسان به یکدیگر پیوند میدهد، تا تصاویری همگام و نزدیک به واقعیت را به بیننده نمایش دهد. کاری که پردازنده های نسل قبل از انجام آن ناتوان بودند.

دوربین FR7 سونی مخصوص تولید حرفه ای و سینمایی با قیمت 10 هزار دلار
> > >

sony a90j 3 768x384 1 - سونی از اولین تلویزیون دارای هوش شناختی در جهان، پرده برداری کرد

این پردازنده ها همچنین، از قابلیت تحلیل مکان سیگنال صدا، برای تطبیق دقیق پخش صدا با تصویر درحال پخش بهره می برند و قابلیت تبدیل هر نوع صدایی را به صدای سه بعدی داراهستند، تا صدایی واقعی گرایانه و چشم گیر برای بیننده پخش کنند. درواقع این پردازنده ها در عین حال تحلیل کرده، درک میکنند، و می آموزند که چطور هر پیکسل، فریم تصویر و هر بخش صدا را پردازش کرده تا تجربه ای بی همتا به بیننده تحویل دهد. با وجود تمامی حریف های قدر در تکنولوژی طراحی صفحه های نمایش به نظر می آید که سونی همیشه یک قدم از رقیبان خود جلوتر است.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *