• 5 اردیبهشت 1403
1619367197 milk main uns 1280x720 1 - مطالعات نشان داده مصرف شیر ممکن است موجب کوتاهی عمر شود
زمان مطالعه: 2 دقیقه

از کودکی شنیدیم که شیر مفید است و باید روزانه مصرف شود، آیا ممکن است اینها باوری غلط باشد؟

مدت هاست که تحقیقات مختلفی بر روی شیر صورت میگیرد و این اواخر برخی از این مطالعات بیان میکند که شیر به صورت پاستوریزه ممکن است در طولانی مدت برای سلامتی مضر باشد. این درحالی است که تحقیقاتی دیگر ثابت کرده که محصولاتی که از مخمر شدن شیر پاستوریزه به دست میاید مثل ماست میتواند برعکس شیر عمل کند و برای سلامتی بسیار مفیدتر باشد. به تازگی تیم محققانی از آامان در صدد کشف دلیل این تمایز هستند.

کشور سوئد یکی از معدود کشور هایی است که مطالعات بسیار متعددی بر روی شیر و پتانسیل آن برای سلامتی داشته و دلیل آن مصرف بسیار بالای شیر در این کشور است. این مصرف بالا این امکان را به محققان می دهد که در طولانی مدت داده های مطالعات از تاثیر مصرف بالای شیر را با دیگر کشور ها که مصرف پایین تری دارند مقایسه کنند. در گذشته برخی از این تحقیقات که در کشور سوئد به این تنیجه رسیدند که مصرف شیر پاستوریزه باعث مرگ زودرس می شود و همانطور که گفته شد همین تحقیقات به نتیجه رسیده اند که مصرف محصولات مخمر گرفته شده از شیر پاستوریزه تاثییر عکس با مصرف شیر دارند و دلیل ان وجود برخی باکتری های مفید است که باعث مخمر شدن و شکل گرفتن محصولات گرفته شده از شیر می شوند.

1619367224 milk insert - مطالعات نشان داده مصرف شیر ممکن است موجب کوتاهی عمر شود

آخرین تحقیقات انجام شده توسط تیم آلمانی، نشان می دهد که مصرف شیر پاستوریزه باعث افزایش نرخ سیگنال mTORC1 در بدن شده که در عوض منجر به افزایش نرخ پیری می شود. این درحالی است که محصولات مخمر شده مثل ماست، دارای باکتری های اسیدلاکتیک هستند. این باکتری ها سبب می شود اگزوزوم ها و گالاکتوزهای موجود در شیر تخریب شده و در عین حال، باعث متابولیزه کردن آمینواسید های زنجیره-شاخه ای موجود در شیر می شود. این مسئله و برخی موارد دیگر بر روی میکرو RNA ها که باعث افزایش نرخ سیگنال mTORC1 در بدن می شود تاثیر گذاشته و در نتیجه باعث کاهش تاثیرات شیر بر روی طول عمر می شود.

سازمان FDA بار دیگر عدم شیوع ویروس کرونا توسط غذا و بسته بندی مواد غذایی را تایید کرد
> > >

این تحقیقات همچنین نشان داده که تغییر در عادت های اجتماعی مثل فریزر کردن و یا پاستوریزه کردن شیر و تاثیرات آن بر روش مصرف محصولات مخمر لبنی میتواند یک فاکتور مهم در میزان مرگ و میر انسان ها و بالا رفتن نرخ پیری شود. این تحقیقات در کنار دیگر مطالعات دیگر همانند مطالعاتی که نشان داده شیر میتواند در افزایش میزان سرطان سینه نیز موثر باشد برای برخی نگران کننده شده است. اما این تاثییرات در واقعیت در چه حد هستند؟ و چقدر یک انسان در طول عمر خود متوجه آن می شود؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *