• 31 فروردین 1403
1628007395 scientist claims stars may actually be a communication tool resize md - دانشمند ادعا می کند ستاره ها در واقع می توانند یک ابزار ارتباطی باشند
زمان مطالعه: 2 دقیقه

بر اساس مقاله ای که هفته پیش توسط تری رودولف فیزیکدان کوانتومی کالج امپریال لندن منتشر شد، یک تمدن بیگانه پیشرفته می تواند نور خارج شده از ستارگان را تغییر دهد تا بتواند در فواصل عظیم ارتباط برقرار کند.

ایده این است که بیگانگان ممکن است از فوتون های درهم تنیده ستاره های مختلف برای ارسال پیام هایی استفاده کنند که به نظر می رسد به صورت تصادفی به تماشاچیان پلک می زند، و در حالی که این یک حدس و گمان محض است، اما از نظر فیزیکی از نظر فنی قابل تصور است.

چگونه؟
رودلف می نویسد که آنها نشان داده اند که “پراش فضای آزاد فوتون ها درهم تنیدگی بسیار مفیدی را توزیع می کند.” درهم تنیدگی کوانتومی زمانی اتفاق می افتد که دو یا چند ذره به طریقی به هم متصل می شوند: هر چقدر هم که فاصله داشته باشند، مشاهدات یکی از ذرات درهم تنیده می تواند به طور خودکار اطلاعات مربوط به سایر ذرات درهم تنیده را فاش کند و هر اقدامی که روی یکی از این ذرات انجام شود طبق ناسا، همیشه روی بقیه سیستم درهم پیچیده تأثیر می گذارد.

گیرنده های حالت های انتشار – نحوه انتقال سیگنال های رادیویی از آنتن ارسال کننده به آنتن گیرنده – ممکن است محاسبات کوانتومی توزیع شده را فقط با استفاده از اپتیک خطی و شمارش فوتون انجام دهد. در حالی که محاسبه توزیع شده نیاز به ارتباط سنتی بین گیرنده ها دارد، درست مانند محاسبات مبتنی بر اندازه گیری استاندارد، این ارتباط بر اساس نتایج کاملاً تصادفی است و بنابراین ممکن است با سر و صدا اشتباه گرفته شود.

ناسا تصویری بی نظیر از عبور ایستگاه فضایی بین المللی از جلوی خورشید منتشر کرد
> > >

اما چگونه این امکان با ما جاسوسی می کند که هرگاه به آسمان نگاه می کنیم از مکالمات بیگانگان جاسوسی می کنیم؟ برای روشن تر شدن اوضاع، نظریه رودولف بر این ایده استوار است که یک تمدن محتاط می تواند “پراکندگی درهم تنیدگی فوتونی خود را با استفاده از نور حرارتی که در آغازهای مختلف از آنها ساطع می شود پنهان کند”.

این امر مستلزم دانستن تعداد فوتون ها در حالت هایی است که آنها برای بکارگیری انتخاب کرده اند، همچنین مستلزم اندازه گیری کوانتومی بدون تخریب تعداد فوتون است. رودولف می نویسد: “از آنجا که نور حرارتی که آنها اندازه گیری می کنند بر اساس اعداد مورب است، حتی برای افرادی که از مکالمه خارج شده ایم این فرایند را می توان در اصل غیرقابل تشخیص دانست.”

ارتباط سریع بیگانگان با سیستم های ستاره ای به فیزیک پیچیده ای نیاز دارد که درک آن دشوار است، اما با مطالعه این مقاله در اینجا با نظریه رودولف بیشتر آشنا می شوید. اگر نظریه رودولف دقیق باشد، تمدن پیشرفته ای که راه شیری را تحت استعمار خود قرار داده و از طریق ستارگان ارتباط برقرار می کند، توضیح می دهد که چرا هیچ شواهدی از حیات فراتر از زمین تا کنون کشف نشده است.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *