Ringbrothers مدتهاست وسایل نقلیه کلاسیک کاملاً سفارشی و پر از قطعات مدرن تولید می کنند. به طور معمول این وسایل نقلیه برای خریداران متمول در کارمزد یا فروخته شده و قیمت های شش رقمی ساخته می شوند. اخیراً، Ringbrothers یک ماشین شورلت بلیزر 1970 را برای یک مسابقه که در Omaze برگزار می شود، ساخت.
این وسیله نقلیه به عنوان بخشی از مزایای مسابقه Team Rubicon، یک سازمان غیرانتفاعی است که با کمک به مردم در آماده سازی، پاسخگویی و بهبودی از بلایا، به پیشکسوتان برای ادامه خدمت کمک می کند. این وسیله نقلیه یک شورلت K5 بلیزر 1970 است که به گفته Ringbrothers از داخل و خارج تغییر یافته است. زیر کاپوت آن یک پیشرانه جدید شورولت LS3 قرار دارد که 430 اسب بخار قدرت دارد.
این خودرو مجهز به سیستم اگزوز سفارشی Flowmaster است و همچنین از مجموعه چرخ های سفارشی HRE forged با لاستیک های General Grabber استفاده می شود. سیستم تعلیق با استفاده از اجزای QA1 به صورت سفارشی سوار شده است.
این بلیزر با رنگ جدیدی به نام “Growler Green” از BASF رنگ آمیزی شد. این یک رنگ بسیار تیره و تقریباً نظامی است. از دیگر موارد شخصی سازی می توان به یک کاپوت جدید با یک برجستگی روی آن اشاره کرد که احتمالاً برای پاک کردن موتور بزرگتر در زیر کاپوت است.
Ringbrothers همچنین بسیاری از لوازم جانبی از جمله دستگیره درها را با قطعات آلومینیومی بیلت جایگزین کرده است. فضای داخلی کاملاً سفارشی است و توسط Upholstery Unlimited انجام شده است و دارای صندلی های چرمی، پنل های درب، پنل های گوشه، پانل های جانبی، کنسول و روکش نرم است.