• 6 اردیبهشت 1403
1615992446 candy machines main uns 1280x720 1 - تحقیقات نشان داده تولید چربی در کبد با مصرف قند، سریع تر از حد انتظار اتفاق می افتد
زمان مطالعه: 2 دقیقه

محققان دانشگاه زوریخ به تازگی تحقیقاتی منتشر کرده اند که نشان میدهد، میزان شکر مصرفی حتی به مقدار کم نیز به راحتی موجب تولید چربی در بدن می شود که مشکلاتی مانند اضافه وزن مفرط و دیابت نوع 2 را به همراه دارد.

برخی از فست فود ها و مواد غذایی تهیه شده، اصولا نماد “شکر افزوده” را بر روی بسته بندی دارند. البته اگر با کارخانه و یا تولید کننده ای صادق روبرو باشیم. این شکر افزوده به این معنی است که تولید کننده مقداری شکر به محصول اضافه کرده است و این میزان قند به مجموع شکر طبیعی که در داخل مواد غذایی موجود است می افزاید. مصرف این مواد غذایی به سرعت میزان مصرف شکر را در هر وعده بالا میبرد و باعث افزایش شدید قند خون و مشکلات و بیماری های متعدد می شود.

تحقیقات جدید نشان داده این میزان شکر مورد نیاز برای تولید چربی بالا در کبد و به خطر انداختن سلامت پایین تر از حد انتظار است. معمولا با مصرف یک قوطی نوشابه قند دار این اتقفاق به راحتی رخ می دهد، و اثرات آن در بدن تا مدتها پس از توقف مصرف بالای قند باقی میماند. توجه داشته باشید که این اثر در صورت مصرف بالای قند در یک وعده اتفاق می افتد و اگر مصرف به اندازه مناسب و به صورت یکنواخت باشد احتمال بروز مشکل بسیار پایین تر است.

طی آزمایش صورت گرفته 94 مرد جوان در چهار گروه مختلف طی هفت هفته مورد بررسی قرار گرفته اند. سه سه گروه از این افراد نوشیدنی های قندی با 3 نوع قند متفاوت شامل، ساکارز، فروکتور و گلوکوز داده شد و گروه چهارم نیز به عنوان گروه کنترل  هیچ نوع نوشیدنی قندی دریافت نکردند. با بررسی داده های جمع  آوری شده، دیده شد که میزان تولید چربی در بدن افرادی که ساکارز و فروکتور مصرف کردند دو برابر بیشتر از میزان شکری بود که مصرف کرده اند. البته میزان تولید چربی در افرادی که ساکارز مصرف کردند نیز کمی بیشتر از مصرف کنندگان فروکتوز بود که موجب تعجب این محققان شد.

کووید 19 موجب التهاب طولانی مدت تیروئید در برخی بیماران می شود
> > >

خالی از لطف نیست که اعلام کنیم بی شک میزان چربی تولید شده در افرادی که گلوکز مصرف کردند و یا هیچ نوشیدنی مصرف نکردند بسیار کمتر از دو گروه دیگر بود. به گفته محققان این تولید چربی به راحتی مسیر را برای بیماری های خطرناکی مثل کبد چرب و یا دیابت نوع 2 هموار میکند. در این تحقیقات میزان شکر مصرف شده در سه گروه اول، حدود 80 گرم بوده است. که به توصیه های سلامتی که مصرف کمتر از 50 گرم شکر در روز را توصیه میکند، مهر تایید میزند.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *