• 31 فروردین 1403
1615907280 greenland - کشفیات جدید درباره قدیمی ترین حفره شهاب سنگ زمین
زمان مطالعه: < 1 دقیقه
در سال 2011 گروهی از محققان با بررسی منطقه ای در Archean Maniitsoq در کشور گرین لند به این نتیجه رسیدند که این منطقه یک حفره عظیم از برخورد یک شهاب سنگ به زمین، حدود 3 میلیارد سال پیش است، حال گروهی جدید از محققان این ادعا را رد کرده است.

به گزارش مجله تکنولوژی هاسترتک، گروهی از محققان دانشگاه واترلو (Waterloo) به رهبری کریس یاکیمهوک (Yakymchuk) کشفیات گذشته را رد کرده اند. کریس می گوید، زرگون های کریستال شده این منطقه همانند “کپسول زمان” عمل میکند، وقتی شهاب سنگی به زمین برخورد میکند این کریستال ها بر اثر موج انفجار صدمه میبینند و اثر این صدمات سالهای طولانی بر روی این زرگون ها باقی میماند. ما پس از بررسی این منطقه هیچ گونه اثر خسارت مشابهی بر روی این کریستال ها پیدا نکردیم.

وی در ادامه اضافه کرد، وقتی شهاب سنگی به زمین برخورد میکند، در بخش هایی از زمین در زیر محل برخورد سنگ ها ذوب شده و دوباره متبلور می شوند. این پروسه که متامورفیسم نام دارد بلافاصله اتفاق می افتد. تیم ماپس بررسی منطقه رد هایی از این سنگ ها یافته اند، اما عمر این سنگ ها مربوط به 40 میلیون سال پیش میشود که با زمانی که تیم قبلی تخمین زده بود بسیار متفاوت است.

این تیم ابتدا برای جستجوی یک سری مواد معدنی به منطقه اعزام شده بودند و پس از در نظر گرفتن مطالبی که توسط تیم قبلی و دیگر محققان از سال 2012 تا به امروز منتشر شده بود، به این کشفیات جدید دست یافتند.کریس در ادامه گفت تیم ما کمی از این خبر نا آمید شد، زیرا هدف ما کار بر روی یک حفره شهاب سنگ بود، اما اعضای تیم درک میکنند که تاریخچه زمین همواره با کشفیات جدید در حال دگرگونی است.

نیروی فضایی ایالات متحده چندین دهه داده "گلوله های آتشین" را برای مطالعات دفاعی سیاره ای در اختیار ناسا قرار داد
> > >

با این که تیم یاکیمهوک اعلام نکرده به دنبال چه نوع مواد معدنی بوده اند، اما این کشفیات به محققان و کمپانی های حفاری در گرین لند در جهت جستجوی این کمک به سزایی خواهد کرد.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *