• 31 فروردین 1403
1609898684 space main 1280x720 1 - تصویر روز ناسا: دیو گرسنه
زمان مطالعه: < 1 دقیقه

ناسا که مدتی است تصاویری مختلفی از فضا را به عنوان تصویر روز منتشر میکند، اینبار تصویر جالبی که به دیو گرسنه (Hungry Goblin) معروف شده منتشر کرده است.

این تصویراز یک تپ اختر یا Pulsar به نام PSR B1509-58 در صورت فلکیه Circunus گفته شده است. این شی آسمانی اولین بار در سال 1980 کشف شد و از همان موقع موجب وقوع پارایدولیا در بینندگان شده است. اگر تا به حال شده که در حال تماشای ابر ها اشکال مختلفی را بر اساس شکل این ابر ها تصور کنید، شما نیز دچار پارایدولیا شده اید.

1609898763 b1509 w11 - تصویر روز ناسا: دیو گرسنه

هرکسی میتواند هر شکلی را ببیند مثل حیوانات اجسام و دیگر موارد، این عارضه توسط ذهن انسان به دلیل شباهت بین این دو جسم اتفاق می افتد و معنی خاصی ندارد.شاید شما شکل های مشابه را در سایه اجسام در تاریکی مشاهده کرده باشید.

موضوع تصویری که به عنوان عکس روز توسط ناسا برگزیده شده نیز همین موضوع است. این تصویر که ستاره نیوترون PSR B1509-58 و همسایگانش را نشان میدهد، توسط رصدخانه Chandra X-ray و به وسیله تلسکوپ اینفرارد WISE گرفته شده است.داده های ترکیب شده از این رصد، در نهایت تصویری منتشر کرده که پر از رنگ های آبی، بنفش، سبز، قرمز و نارنجی است، در در میان آن میتوان شکلی را دید که شبیه یک صورت بزرگ با یک دهن باز است که به ذرات انرژی خیره شده است.

ناسا اشاره کرد که این اولین باری نیست که تصویری از فضا که موجب وقوع پارایدولیا در بیننده میشود. در سال 2009 نیز تصویر دیگری منتشر شده بود به شبیه دست بزرگی بود که به سمت یک پرتغال دراز شده بود.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *