• 28 فروردین 1403
intro 1644609444 - اینتل در حال ساخت تراشه های مخصوص بلاکچین
زمان مطالعه: 2 دقیقه

به نظر میرسد که شایعات اخیر در مورد اینتل حقیقت داشته و این کمپانی در مسیر تکنولوژی های بلاکچین قدم برداشته است. اینتل به زودی تراشه های پردازنده محاسباتی مخصوصی برای بلاکچین عرضه خواهد کرد. بدون شک از استفاده های این تراشه های، ماینینگ بیت کوین به بهینه ترین شکل ممکن خواهد بود.

امروز اینتل با انتشار اطلاعیه ای، اعلام کرد که قصد دارد در توسعه تکنولوژی های مربوط به بلاکچین شرکت کرده و آن را از لحاظ مصرف انرژی بهینه سازی کند. برای دستیابی به این هدف، اینتل نوعی گروه محاسباتی خاص در سیستم های محاسباتی شتاب دهنده و واحد های گرافیکی پردازنده ها اضافه کرده است. این اطلاعیه توسط Raja M. Koduri مدیر عامل ارشد اینتل منتشر شده است. وی در ادامه اضافه کرد برای این امر تیم اینتل نوعی تراشه سیلیکونی که برای وظایف مرتبط با بلاکچین بهینه سازی شده است، عرضه خواهد کرد. با اینکه ماینینگ به عنوان یکی از کارایی های این ابرتراشه محاسباتی اعلام شده است و مدیر عامل اینتل آن را شتاب دهنده بلاک چین می نامد، به نظر میرسد که اینتل برنامه های خاصی برای این تراشه ها دارد.

اولین اخبار در مورد این تراشه ها ابتدا در سال 2018 منتشر شد. طی این اخبار اعلام شد که اینتل در حال کار بر روی تراشه هایی با تکنیک های جدید هشینگ و مدارهایی با ولتاژ بسیار پایین است که تا سال 2022 عرضه خواهد شد. Koduri در این باره اعلام کرد که کارایی این تراشه ها در زمینه ماینینگ، به ازای هر ولت هزار برابر بهتر از روش های فعلی خواهد بود.

معرفی بی سرو صدای تراشه اسنپدراگون 728G توسط کوالکام
> > >

intel wants to make crypto mining more energy efficient 1644609444 - اینتل در حال ساخت تراشه های مخصوص بلاکچین

بازار رمز ارز ها این اواخر در تلاطم بوده و با چالش های زیادی همراه است. مصرف بالای انرژی فعالیت های مربوط به ماینینگ منجر به مشکلات متعددی شده است، تا جایی که برخی کشور ها و دولت ها اقدام به ممنوع کردن آن و در نظر گرفتن جریمه های سنگین برای فعالیت های این چنینی کرده اند. اما تکنولوژی های بلاکچین بدون شک در حال رشد هستند. اینتل نیز به این موضوع اشاره می کند: بلاکچین نوعی تکنولوژی است که به همگان این امکان را می دهد تا بخشی از محتویات دیجیتالی و خدمات آن را در اختیار داشته باشند. برخی نیز آن را یک نقطه منحنی می نامند، چرا که روش ذخیره، پردازش و تراکنش داده های دیجیتالی ما را، در زمانی که در حال ورود به عصر جدید متاورس و وب نسخه 3.0 هستیم، از ریشه دگرگون می کند.

اینتل در حال حاضر اولین مشتریان خود را برای این تراشه ها یافته است که شامل Argo Blockchain, BLOCK و GRIID Infrastructure می شود. اگر این پردازنده ها واقعا توانایی پردازش فوق العاده پرقدرت بلاکچین، با مصرف پایین انرژی را داشته باشند، خبر خوبی برای بسیاری از افراد خواهد بود، چه برای آینده ماینینگ رمز ارز ها و چه برای آینده سیارمان. از طرفی قدمی درست در جهت رفع مشکل کمبود کارت های گرافیکی و تراشه های سیلیکونی برای کاربرانی که علاقه ای به مباحث بلاکچین و رمز ارز ها ندارند است.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *