• 6 اردیبهشت 1403
huawei mwc19 1 1280x720 1 - هوآوی و ZTE با تحریم های سخت گیرانه تر آمریکا روبرو شدند
زمان مطالعه: 3 دقیقه

با اینکه کمپانی هوآوی یاد گرفته چطور بدون تکیه بر گوگل، کوالکوم و دیگر سخت افزاری که از آمریکا وارد می شوند، به فعالیت خود ادامه دهد، اما میتوان گفت که بیشترین سود و بزرگترین منبع درآمد این کمپانی، گوشی های هوشمند نیست. بلکه ابزار و لوازم شبکه ای است که توسط شرکت های دیگر مانند ارائه دهندگان سرویس های اینترنتی از هوآوی خریداری می شود. این نوع معاملات اخیرا با تحریم های متعدد آمریکا به کمپانی هایی مثل هوآوی شدیدا در تلاطم بوده و با موانع بسیاری روبرو هستند. و حال که دفتر رئیس جمهور آمریکا، اقدام به بزرگتر کردن حلقه تحریم ها بر کمپانی هایی مثل ZTE، هوآوی و دیگر شرکت های چینی کرده است، این کمپانی ها با مشکلات بزرگتری روبرو هستند، و دسترسی آن ها به آمریکا به طور کلی قطع شده است.

چند سالی از شروع تحریم های آمریکا علیه کمپانی هوآوی میگذرد. این تحریم ها ابتدا به بهانه دست داشتن دشمنان آمریکا در پشت پرده فعالیت های هوآوی شروع شد، و با این که همچنان از نظر قانونی این مسئله تایید نشده است، اما دولت دونالد ترامپ، این کمپانی را در لیست هویت (Entity List) مشهور آمریکا قرار داده است. ابتدا برخی بر این گمان بودند که ورود بایدن به دفتر ریاست جمهوری این موضوع را تغییر خواهد داد، اما بایدن به تازگی قوانین جدیدی را تصویب کرده است، که همچنان هوآوی را در لیست تهدیدات امنیتی بر علیه آمریکا قرار میدهد.طی این قوانین کمپانی های هوآوی, ZTE و برخی دیگر شرکت های فعال در زمینه ارتباطات از انجام هرگونه معاملات در خاک آمریکا منع شده اند. همچنین کمپانی های آمریکایی و ارائه دهندگان خدمات اینترنتی موظف هستند، تا هر گونه ابزار و قطعات خود را که توسط این کمپانی ها ساخته شده است با سخت افزار های تایید شده توسط اداره ی ارتباطات دولت فدرال جایگزین کنند.

گوشی ZTE Blade 11 Prime، اقتصادی و منحصر به فرد
> > >

اما وجود این قوانین به معنی پایان کلی فعالیت های هوآوی نبوده است. قبل از تصویب قوانین جدید توسط بایدن، اداره ی ارتباطات دولت فدرال این حق را داشته که درخواست های کمپانی هوآوی را به صورت پرونده ای بررسی کند. این اداره مدتی قبل به خبرگذاری رویترز اعلام کرد، که در سه سال گذشته حدود سه هزار کمیسیون درخواست شده توسط هوآوی را تایید کرده است، که در واقع قانون قبلی تحریم های آمریکا علیه هوآوی را بی اثر کرده بود، اما قوانین جدید این نقایص را نیز از بین می برد.

zte axon 30 5g udc 2 - هوآوی و ZTE با تحریم های سخت گیرانه تر آمریکا روبرو شدند

بر اساس قوانین جدید، اداره ی ارتباطات دولت فدرال دیگر حق تایید و یا حتی بررسی درخواست های صورت گرفته توسط کمپانی هایی مثل هوآوی و ZTE را ندارد، و هیچگونه استثنایی برای کمپانی هایی که تهدیدی علیه امنیت ملی آمریکا هستند صورت نخواهد گرفت. در کنار نام این دو کمپانی نام شرکت های Hytera Communications Corp، Hangzhou Hikvision Digital Technology Co و Zhejiang Dahua Technology نیز به لیست این قوانین اضافه شده است.

با این تعاریف، کمپانی هوآوی دیگر هیچ نوع فعالیتی در خاک آمریکا نخواهد داشت و در صورت عدم  کشیدن پای آمریکا به دادگاه های قانونی احتمال دارد که متحدان آمریکا نیز در این مسیر قدم برداشته و اقدام به تصویب قوانین علیه این کمپانی ها کنند. این موضوع ضربه عظیم دیگری بر فعالیت های هوآوی خواهد زد و آینده این کمپانی در خطر بیش از پیش قرار خواهد داد.  بدون شک هوآوی و دولت چین از این موضوع بسیار ناراحت هستند و ارتباطات آمریکا و چین همچنان در حال خدشه دار شدن است. این در حالی است که چند روز دیگر این دو دولت به صورت مجازی ملاقاتی خواهند داشت. در این بین کمپانی هوآوی بی گناه بودن خود را اعلام کرده است و این نوع محدودیت ها را نامنصفانه خوانده است.

هوآوی: با وجود محدودیت های خارجی، به وضعیت عادی برگشته ایم
> > >

با اینکه محصولات ارتباطاتی و شبکه کمپانی های هوآوی و ZTE در آمریکا ممنوع شده است، اما شک و تردید در مورد دیگر محصولات این کمپانی ها باقیست. چرا که در حال حاضر گوشی های هوشمند این کمپانی ها همچنان در خاک آمریکا استفاده می شوند و فروش آن ها ادامه دارد. این محصولات همچنان باید توسط اداره ی ارتباطات دولت فدرال آمریکا تایید شوند، اما همچنان مشخص نیست که آیا قوانین جدید تصویب شده، شامل گوشی ها، کامپیوتر ها و لوازم جانبی این شرکت ها خواهند شد یا خیر.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *