زمان مطالعه: 3 دقیقه

دلایل زیادی وجود دارد که بخواهید حساب کاربری اینستاگرام خود را حذف کنید. دلیل هرچه که باشد، این امکان وجود دارد که به طور کلی حساب کاربری خود را حذف و یا فقط غیر فعال کنید.

زمانی که حساب کاربری اینستاگرام خود را حذف می کنید، همچنین تمام تصاویر، ویدئو ها، نظرات، دنبال کننده ها و هرچیزی که به حساب کاربری شما متصل است از بین میرود.

پس به خاطر داشته باشید که یا به طور کلی از هر چیز مهمی که بر روی حساب کاربریان است پشتیبان تهیه کنید، و مطمئن باشید که میخواهید آن را حذف کنید و یا به طور موقتی غیر فعال کنید.

 

روش حذف حساب کاربری

پس از درخواست حذف، حساب کاربری به مدت 30 روز غیر فعال شده و سپس حذف خواهد شد. این امر فقط از طریق صفحه مخصوص حذف حساب کاربری بر روی مرورگر ها میسر است و نه از طریق اپلیکیشن و یا داخل حساب کاربری.

1- بر روی مرورگر گوشی همراه و یا کامپیوتر به صفحه حذف حساب کاربری مراجعه کنید. اگر به حساب کاربری خود وارد نشده اید، این صفحه به طور خودکار از شما درخواست ورود خواهد کرد.

2- بر روی منوی کشویی پایین این صفحه در قسمت “Why do you want to delete” که در ادامه آن نام کاربری شما نوشته شده، یکی از گذینه های موجود را انتخاب کنید. انتخاب این گذینه اهمیت خاصی ندارد و بیشتر برای جمع آوری اطلاعات توسط تیم اینستاگرام برای بررسی دلایل حذف کاربران به جهت بهبود کارایی اینستاگرام است.

چگونه نام کاربری PSN را تغییر دهیم؟
> > >

روش حذف و غیر فعال سازی حساب کاربری اینستاگرام

3- حال در قسمت “Re-enter your password” رمز عبور خود را مجددا وارد نمایید.

روش حذف و غیر فعال سازی حساب کاربری اینستاگرام

4- سپس گذینه”Delete” که در ادامه نام کاربری شما نوشته شده را انتخاب نمایید.

پس از این حساب کاربری شما به مدت 30 روز غیر فعال خواهد شد و سپس حذف می شود. در ادامه نیز میتوانید تاریخ دقیق حذف را مشاهده نمایید.

 

روش غیر فعال سازی حساب کاربری

بر خلاف حذف کلی که فقط 30 روز حساب کاربری را غیر فعال می کنید، انجام این کار به طور مستقیم محدودیت زمانی ندارد و تا زمانی که آن را مجددا فعال نکنید به همین شکل باقی خواهد ماند.

شما فقط میتوانید آن را از داخل حساب و از طریق مرورگر گوشی یا کامپیوتر انجام دهید و امکان انجام آن از طریق اپلیکیشن در حال حاضر وجود ندارد.

1- در صفحه اصلی اینستاگرام خود بر روی عکس پروفایل خود کلیک کنید.

2-  گذینه حساب کاربری یا Profile و سپس گذینه ویرایش حساب کاربری یا Edit profile را انتخاب کنید.

روش حذف و غیر فعال سازی حساب کاربری اینستاگرام

3- به پایین صفحه مراجعه کرده و Temporarily disable my account یا “حساب کاربری من به طور موقتی غیر فعال شود” را انتخاب کنید.

روش حذف و غیر فعال سازی حساب کاربری اینستاگرام

4- در صفحه بعد نیز همانند صفحه حذف حساب کاربری اینستاگرام از شما دلیل “چرا حساب کاربری خود را غیر فعال می کنید؟” یا “Why are you disabling your account?” پرسیده می شود که لازم است یکی را انتخاب کنید.

روش حذف و غیر فعال سازی حساب کاربری اینستاگرام

5- حال گذینه “Temporarily disable account” یا “به طور موقت حساب کاربری غیر فعال شود” را انتخاب کنید.

روش حذف و غیر فعال سازی حساب کاربری اینستاگرام

زمانی که کار تمام می شود، حساب کابری غیر فعال شده و تمامی داده ها مثل تصاویر، ویدئو ها و غیره از دید پنهان می شود. در صورتی که به همین حساب کاربری دوباره وارد شوید، حساب فعال شده و داده های اینستاگرام شما دوباره نمایش داده می شود.

اینستاگرام به زودی قابلیت کپشن خودکار برای ویدئوها را عرضه خواهد کرد
> > >

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.