• 4 اردیبهشت 1403
1612275199 vaccine main uns 1280x720 1 - اشتراک گذاری تصویر کارت واکسینه کووید 19 یک مشکل امنیتی است
زمان مطالعه: 2 دقیقه
اشخاصی که تصاویر کارت واکسینه خود را به اشتراک میگذارند باید بیشتر مراقب پیامد های امنیتی این کار باشند.
این روز ها به اشتراک گذاشتن وقایع روزمره زندگی به یکی از عادت های ما انسان ها تبدیل شده. وقتی به اشتراک گذاشتن تصاویر وعده های غذایی به یک نیاز مبرم تبدیل شود بی شک افرادی پیدا خواهند شد که قصد دارند واکسینه شدن خود دربرابر ویروس کرونا را با بقیه به اشتراک بگذارند. و متاسفانه این عمل میتواند برای شخص و جامعه پیامدهای منفی در پی داشته باشد.

کارت واکسینه کوید 19 یک تکه کاغذ کوچک است که اطلاعات شخصی که واکسن را دریافت کرده به علاوه تاریخ دقیق واکسینه شدن و یک سری جزییات دیگر بر روی آن ثبت شده است. به همراه داشتن این کارت مدرکی بر مبنای واکیسنه شدن شخص است و ممکن است برای عبور و مرور یا برخی از مشاغل لازم باشد.با فراگیر شدن واکسن کوید در سرتاسر دنیا به زودی به اعتبار و اهمیت آن نیز افروده خواهد شد و این خود میتواند دریچه ای برای مشکلات دیگر باشد.

یکی از این مشکلات که اخیرا در اینترنت و شبکه های مجازی مشاهده شده، اشتراک گذاشتن تصاویر این کارت ها توسط افراد بر روی صفحه های شبکه های اجتماعی است. ابتدا ممکن است دلیل پیامد های منفی این کار مشخص باشد، زیرا به اشتراک گذاشتن این تصاویر میتواند برای سودجویان درگاهی برای سرقت هویت و باج گیری باشد، ولی مشکل به اینجا ختم نمیشود. در حال حاضر در سر تاسر دنیا افرادی هستند که به دلیل داشتن اطلاعات نادرست و یا پایبند بودن به “تئوری های توطئه” قصد واکسینه شدن در مقابل ویروس کرونا را ندارند. و ممکن است این افراد برای مقابله با مشکلات اجتماعی که واکسینه نشدن در پی خواهد داشت، دست به اعمال غیر اخلاقی و کلاهبرداری مانند تهیه کارت های واکسن قلابی بزنند تا تظاهر کنند واکسینه شده اند. متاسفانه تا به امروز موارد این چنینی نیز دیده شده. در برخی وبسایت ها و پلتفرم ها اشخاصی در حال فروش این کارت های قلابی هستند که با بسیاری از آنها برخورد شده است ولی ممکن است فروش آن در داخل و خارج فضای مجازی همچنان ادامه داشته باشد.

عینک های TCL با صفحه نمایش OLED و کیفیت 1080p در راه هستند
> > >

به اشتراک گذاشتن تصویر کارت های واکسینه به صورت آنلاین این اجازه را به این افراد سودجو میدهد که بتوانند کارت های قلابی را با دقت بیشتری شبیه سازی کرده و آنرا به افراد دیگر که در صف انتظار واکسن هستند و یا قصد واکسینه شدن ندارند بفروشند. پس اگر قصد دارید کارت واکسن خود را به اشتراک بگذارید، بهتر است تنظیمات این تصاویر را بر روی “Private” یا محرمانه گذاشته تا فقط توسط دوستان و خانواده ها مشاهده شود. هرچند این کار نمی تواند به خودی خود جلوگیر چنین کلاهبرداری هایی باشد ولی از میزان آن خواهد کاست.

البته این مطلب در حال حاضر مربوط به کشور ما نمی شود، ولی خوب است که از پیامد های این اعمال مطلع باشیم، زیرا دیر یا زود شامل حال ما نیز خواهد شد.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *