
استودیوی تیم نینجا (Team Ninja) که به ساخت بازی مثل Nioh معروف است به تازگی با همکاری دو تن از سازندگاه سری بازی های فاینال فانتزی Tetsuya Nomura و Kazushige Nojima اقدام به ساخت اسپین- آفی با نام Stranger of Paradise Final Fantasy Origin کرده اند.
این بازی یک عنوان خشن و با سبک فانتزی تاریک می باشد که برای پلتفرم های Xbox One, Xbox Series X and S, PlayStation 4, PS5 و PC در سال 2022 عرضه خواهد شد. به گفته سازنده ها، داستان بازی شخصیتی به نام جک، و همراهانش اش (Ash) و جد (Jed) را به تصویر می کشد، که مصمم به مبازره با نیرو های آشوب هستند و برای این مبارزه دروازه های ورود به حرم آشوب را گشوده اند.
همچنین طی این رونمایی اعلام شد که دارندگان کنسول پلی استیشن 5 میتوانند نسخه دموی بازی را از امروز تا روز 24 ژوئن سال جاری بازی کنند.